Served on Friday and Saturday – other days on request

Market menu 3

MARKT – MENU
September – oktober 2018

Aperitief "Bonten Os" - "amuse-bouche"

§§§

Herfstsla / patrijs / pistache noten € 18.00*

§§§

Gebraden wilde zeebaars / verse ovengroenten € 25.00*

§§§

Gebraden wilde eend / baby witloof / kroketjes € 25.75*

§§§

Carpaccio ananas / vanille roomijs € 10.00

§§§

Mokka - zoetjes van de chef

MENU 3g à € 63.50

4g à € 72.00

(Apero, wijnen koffie incl.)

* = individuele prijs per gang.
Het menu wordt per twee personen geserveerd.
Gerechten gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken. 

 

 

MARKT – MENU
November – December 2018

Aperitief "Bonten Os" - "amuse-bouche"

§§§

Carpaccio hert / truffelolie / noten (€ 17.00) *

§§§

Zeeduivelhaasje / mosterdzaadjes / prei / crumble-aardappelen (€ 24.00) *

§§§

Fazantenborst / grondwitloof / boskampernoelien / aardappelen (€ 25.50) *

§§§

Bordje met chocolade variatie (€ 10.00) *

§§§

Mokka / lekkernijen van de chef

MENU 3g à € 63.50

4g à € 72.00

(Apero., wijnen, koffie incl.)

*= Individuele prijs per gang
Het menu wordt per twee personen geserveerd.
Gerechten gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.