À la carte

Served from Monday till Thursday

Soups
Small Large
Dagsoep €11,00
Kreeftenroomsoep - Armagnac €16,00
Tomatensoep met sinaasappel €13,00
Starters
Small Large
Sint-Jakobsvruchten - tomaat - gember - limoencrème €19,75
Winterslaatje - jonge patrijs - pistache noten €13,75 €18,00
Langoestinen - kurkuma - spek - yoghurt €19,00
Verse ganzelever van de chef - truffels €19,00 €25,00
Zwaardvis - saffraan - risotto €13,00 €17,00
Fishdishes
Small Large
Gebraden zeetongreepjes - seizoensla - frietjes €28,00
Wilde zeebaars - groentjes - ovenpuree €25,00
Kabeljauwfilet - waterkerssaus - grijze garnalen €26,00
Zeeduivelmootje - graanmosterd - prei - aardappelen €27,00
Vegetarian
Small Large
Groententaartje - Paddenstoelen - sjalot - look €13,50
Risotto - schorseneer - hazelnoot - blauwe kaas €16,00
Meatdishes
Small Large
Gegrilde Rubio Gallega - gekruide sla - krielaardappelen €30,00
Gebakken Belgische ossenhaas - Béarnaise of pepersaus - frietjes €30,00
Hertekalfsrib - boskampernoelien - gebakken aardappelen €27,50
Wilde eendenborst - kool - jonge peer - toebehoren €25,75