Served on Friday and Saturday – other days on request

Gastronomical menus

GASTRONOMISCH – MENU
September 2018

Aperitief "Bonten Os" & "amuse-bouche"

§§§

Zwaardvis / saffraanrisotto / venkel € 21.00*

§§

Tomatensoepje / sinaasappel / Balsamico € 13.00*

§§§

Langoestine / kurkuma / gelakteerd spek / yoghourt / munt € 24.00*

§§§

« Texels' lam « / rabarber / tuinbonen / kasteelaardappelen € 27.00*

§§§

Tompouce met aardbeien / vanilleroomijs € 11.00*

§§§

Mokka lekkernijen

Gastro-menu € 83.00 (5 gangen- incl. wijnen)

* = Individuele prijs per gang.
Het menu wordt per twee personen geserveerd.
Gerechten gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.

 


GASTRONOMISCH – MENU
Oktober 2018

Aperitief "Bonten Os " & "amuse-bouche"

§§§

Sint-Jakobsvrucht / tomaat / limoen room € 21.00*

§§§

Kervelroomsoep € 13.00*

§§§

Ravioli Gandaham / geitekaas € 23.00*

§§§

Jonge halve patrijs / appel / wildsausje / spruitenpurree € 27.50*

§§§

Curnosky / koffie / vanilleroom € 11.00*

§§§

Mokka lekkernijen

Gastro-menu € 83.00 (5 gangen- incl. wijnen)

 

* = Individuele prijs per gang.
Het menu wordt per twee personen geserveerd.
Gerechten gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.

 

GASTRONOMISCH – MENU
November  2018

 Aperitief “Bonten Os” - “amuse-bouche”

§§§

 Op karkas gebraden Anjou duif / emulsie rode Porto (€ 21.00) *

§§§

Knolselderroomsoepje (€ 13.00) *

 §§§ 

Gebraden kabeljauwfilet / crocantino van « Roquefort »  (€ 24.00) *

§§§

Hazenrug op z’n best / wintertruffel / kruiden-aardappel (€ 27.00) *

§§§

Nagerecht van de Chef “Bonten Os” (€ 11.00) *

§§§

Mokka /  lekkernijen 

Gastro-menu € 83.00 (5 plats, incl. wijnen)

 *= Individuele prijs per gang.
Het menu wordt per twee personen geserveerd.
Gerechten gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken. 

 


GASTRONOMISCH – MENU
December 2018

 


Aperitief “Bonten Os” - “amuse-bouche”
 
§§§
 
Gegrild zeetongreepje / kool / pastinaak / walnoot (€ 21.00) *
 
§§§
 
Kastanjeroomsoepje (€ 13.00) *
 
§§§
 
Vers gebraden ganzenlever / jonge peer (€ 23.00) *
 
§§§
 
Ribstuk hertekalf / schorseneer / boskampernoelies / gratinaardappel  (€ 27.50) *
 
§§§
 
Verfraaid chocolade nagerecht (€ 11.00) *

§§§
 
Mokka - lekkernijen
 
Gastro-menu € 83.00 (5 plats, incl. wijnen)
 
 
*= Individuele prijs per gang
Het menu wordt per twee personen geserveerd.
Gerechten gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.