À la carte

À la carte

Geserveerd van maandag tot en met zaterdagavond
Menu oktober - november 2020

Soepen

Prijs

Kreeftenroomsoep / Armagnac

€ 16

Knolseldersoepje / Amandel

€ 12

Soepje van wild / bospaddenstoelen / truffelschuim

€ 13

Voorgerechten

Prijs

Gebraden patrijs / druiven / krielaardappeltjes

€ 21

Tonijn / marinades van sesamolie / Wakame

€ 17.75

Brioche / assortiment exotische paddenstoelen / sjalot / look **

Vegetarisch

€ 15.50

La tempura de crevettes Nobashi / salsa de tomates / vinaigrette curry

€ 19

Getoast “Kramiekske” / wildpaté / perenchutney

€ 18

Visgerechten

Prijs

Gebraden zeetongreepjes / seizoensla / frietjes

€ 28.00

Gestoomde zeewolf / roulade van ham / courgetten / tomaat / aardappelen

€ 28.50

Gebraden zeebaars / venkel / pijnboompitten / selderpuree

€ 23

Gebakken grietfilet / puree / tomaat / olijf / chorizovinaigrette

€ 26.75

Vleesgerechten

Prijs

Gebakken Belgische ossenhaas / Béarnaise of pepersaus / frietjes

€ 31.00

Lamskroon / gegrilde aubergines / tomatencompote / krielaardappelen

€ 27

Waterzooi hoevekip / knolselder / truffel / zuiderse puree

€ 22

Fazant / erwtencreme / duizendblad van aardappel / ganzenleversaus

€ 26.50

Bosduif / eekhoorntjesbrood / aardappelschijfjes

€ 26.75

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x