In den Bonten Os

In den Bonten Os

Hotel- en conferentiecentrum "In den Bonten Os" is een zakelijk en gastronomisch trefpunt en biedt U naast de professionele aanpak een persoonlijke, familiale benadering. Het beschikt over een unieke ligging in een groen, bosrijk kader tussen Antwerpen en Brussel, op 20 km van Brussels Airport.

! Sedert 2024 is ons restaurant louter geopend op aanvraag voor groepen vanaf 10 personen. Bij reservatie zijn we verheugd een op maat gemaakt menu samen te stellen.


Het hotel beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort zoals telefoon, gratis draadloos internet (Wifi), TV, minibar, safe, badkamer met ligbad-douche, apart toilet, haardroger, badjas… In combinatie met het restaurant bieden wij u tal van arrangementen op maat, gaande van een Gastronomisch Weekend tot een Culinair Arrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, golfarrangement, ….
De mooie tuin met terras of de gezellige lounge met Germaanse open haard garanderen een perfecte ontvangst of aangename afsluiter van uw etentje.

Tevens stellen wij feestruimtes te uwer beschikking voor kleine familiefeesten evenals grotere huwelijksfeesten; wij organiseren recepties, buffetten en banketten, zakenlunches, huwelijksverjaardagen, communiefeesten, personeelsdiners, familiale etentjes, walking dinner etc …

Het seminarie centrum met 3 volledig uitgeruste vergaderzalen - voorzien van up-to-date infrastructuur met Multi media en beamer (LCD) - vormt de ideale locatie voor een productieve meeting zowel residentieel als niet-residentieel, waarbij alles verloopt in een aangename sfeer waar men zich thuis voelt.

Wij zijn verheugd om u als gast te mogen ontvangen.

Rudy Van Roo

Aanbod

restaurant_menu

Restaurant

airline_seat_individual_suite

Hotel

group

Seminaries

local_bar

Feesten

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x