Hotel

Beste hotelgast,

Naar aanleiding van corona en op vraag van onze klanten, informeren we jullie over de mogelijkheid om een maaltijd in de kamer te bestellen tijdens uw verblijf. 

Deze zal volledig contactloos geserveerd worden - volgens  strikte coronamaatregelen - op dezelfde manier als uw ontbijt, in een afgesloten box voor elke kamer.

Gelieve ons te contacteren voor uw verdere wensen en informatie hieromtrent.


Het hotel is gelegen in een groene, bosrijke omgeving en beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort. U kan zorgeloos en gratis parkeren op het ruime privé parkeerterrein. Overdekt parkeren kan uitsluitend op aanvraag.

Het uiterst verzorgde en uitgebreid ontbijtbuffet is de start van een nieuwe dag vol positieve energie en levenslust.

Het ontbijt bestaat oa uit verschillende soorten beleg, een kaasplank met fijne Frans-belgische kazen, veel vers fruit, verschillende fuitsappen (appelsap, sinaasappel, pompelmoes, tomaat), een assortiment aan granen met yoghurt, verschillende broden, croissants en varianten, huisgerookt-gekookte beenham, huisgemaakte confituren en natuurlijk ook verse koffie en artisanale thee’s!

In combinatie met het restaurant bieden wij u tal van arrangementen op maat, gaande van een Gastronomisch Weekend tot een Culinair Arrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, golfarrangement,...


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x