Feesten

Feesten

Onze zaak en locatie lenen zich perfect voor de organisatie van kleine tot middelgrote feesten en recepties allerlei, zoals trouwfeesten, babyborrel, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, enz. tot alle tevredenheid van u en uw gasten. Daarbij kan u één van onze uitgekiende formules kiezen of een combinatie maken van losse delen, zoals receptie, walking dinner, geserveerd menu, buffet, dessertbuffet, dansfeest met drankenformule, enz. Deze verschillende onderdelen kunnen worden gecombineerd tot een mooi geheel, alles in functie van uw voorkeur, tijd en budget. Wij voorzien aangepaste tarieven voor kinderen afhankelijk van hun leeftijd en in verhouding tot het aantal volwassenen.

Bij mooi weer staat het terras met aanpalende feestruimte te uwer beschikking; een barbecue is hierbij niet uitgesloten.

Een professioneel team van kelners en koks staat garant voor een prima ontvangst, goede service en lekkere gerechten, teneinde er voor allen een onvergetelijke dag van te maken.

Aanbod

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x