Hotel Heist op den Berg

Hotel Heist op den Berg

Hotel Heist op den Berg? In den Bonten Os is met de unieke ligging de ideale locatie voor een weekendje weg. Lees hier meer over ons.


Het hotel Heist op den Berg is gelegen in een groene, bosrijke omgeving en beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort. U kan zorgeloos en gratis parkeren op het ruime privé parkeerterrein. Overdekt parkeren kan uitsluitend op aanvraag.

Het uiterst verzorgde en uitgebreid ontbijtbuffet is de start van een nieuwe dag vol positieve energie en levenslust.

Het ontbijt bestaat oa uit verschillende soorten beleg, een kaasplank met fijne Frans-belgische kazen, veel vers fruit, verschillende fuitsappen (appelsap, sinaasappel, pompelmoes, tomaat), een assortiment aan granen met yoghurt, verschillende broden, croissants en varianten, huisgerookt-gekookte beenham, huisgemaakte confituren en natuurlijk ook verse koffie en artisanale thee’s!

In combinatie met het restaurant bieden wij u tal van arrangementen op maat, gaande van een Gastronomisch Weekend tot een Culinair Arrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, golfarrangement,...In den Bonten Os - Hotel Heist op den Berg


Partners


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x