test

Hotel-Restaurant en conferentiecentrum "In den Bonten Os" is een zakelijk en gastronomisch trefpunt en biedt U naast de professionele aanpak een persoonlijke, familiale benadering.Het beschikt over een unieke ligging in een groen, bosrijk kader tussen Antwerpen en Brussel, op 20 km van Brussels Airport.

Het gastronomisch restaurant is voor iedereen toegankelijk elke avond van maandag tot zaterdag en op zondagmiddag. In een stijlvol, landelijk kader kan u genieten van onze culinaire gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. U kan er terecht voor één of meerdere gerechten à la carte of een menu (markt of gastronomisch) all-in.

Het hotel beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort zoals telefoon, gratis draadloos internet (Wifi), 32" LED-TV, minibar, safe, badkamer met ligbad-douche, apart toilet, haardroger, badjas… In combinatie met het restaurant bieden wij u tal van arrangementen op maat, gaande van een Gastronomisch Weekend tot een Culinair Arrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, golfarrangement, …..

De mooie tuin met terras of gezellige salon met Germaanse open haard garanderen een perfecte ontvangst of aangename afsluiter van uw etentje.

Tevens stellen wij feestruimtes te uwer beschikking voor kleine familiefeesten evenals grotere huwelijksfeesten; wij organiseren recepties, buffetten en banketten, zakenlunches, huwelijksverjaardagen, communiefeesten, personeelsdiners, familiale etentjes, walking dinner etc …

Het seminarie centrum met 3 volledig uitgeruste vergaderzalen - voorzien van up-to-date infrastructuur met Multi media en beamer (LCD) - vormt de ideale locatie voor een productieve meeting zowel residentieel als niet-residentieel, waarbij alles verloopt in een aangename sfeer waar men zich thuis voelt.

Wij zijn verheugd om u als gast te mogen ontvangen.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x