Buffet Hélène

Buffet Hélène

Het buffet bestaat uit 3 onderdelen. U wordt 4-5 maal aan het buffet uitgenodigd, een eerste keer bij de koude voorgerechten, een tweede keer blijven de koude voorgerechten staan en komen de warme hoofdgerechten erbij, een derde keer bij de desserten.

A. KOUDE VISGERECHTEN:
* 2 variaties zalm te kiezen: huisgerookt, Noors gerookt, gepocheerd of carpaccio
* Andere gerookte vissoorten zoals: zalm, paling, heilbot, …
* Schelp –en schaaldieren; tomaat met garnalen**, rivierkreeftjes, oesters** (volgens seizoen)
* Allerlei: Franse garnalen, krabsla, roze garnalen

B. KOUDE VLEESGERECHTEN:
* Huisgerookt-gekookte beenham
* Rundscarpaccio, Kalfscarpaccio, lamscarpaccio …..
* Variatie van kippensla, beenhamsla, kalfssla, tomaat mozzarella …
* Bijbehorende salades, worteltjes, tomaat, komkommer, courgette, witloof…
* Koude pasta en aardappelbereidingen
* Variatie dressings en vinaigrettes


C. WARME GERECHTEN:
* Groentesoepje
* Gefruite scampi’s
* Gebraden wilde champignons, variatie van quiche
* Huisgemaakte kroketjes: 2 soorten te kiezen uit groenten, vlees, garnalen**, kaas
* Bijbehorende aardappelvariaties of pasta’s
* Een wildgerecht (tijdens seizoen); hertekalf, stoofpotje van fazant, etc
* 3 visgerechten te kiezen: schelvis, griet, tongschar, zeeduivel of geparfumeerde zeetongreepjes met zalm
* 3 vleesgerechten te kiezen: Kalkoenfilet, Mechelse hoen, lamsbout, speenvarken
* Warme groentevariatie

D. NAGERECHTEN (6 desserts + kaas of 7 desserts):
* Huisgemaakt roomijs of sorbet
* Bruine chocolademousse
* Bavarois van fruit
* Gebak van het huis met fruit
* Warm appelgebak (bladerdeegje)
* Cake van het huis
* Verse fruitsalade
* Kleine soesjes met roomijs en chocoladesaus
* Huisgemaakte Tiramisu
* Kaasplank: klein assortiment binnen –en buitenlandse kazen
* Pronkstuk in ijs of gebak, mits supplement
(Het dessertenbuffet blijft niet staan tijdens de koffie en thee)


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x