Feestzaal huren Haacht

Feestzaal huren Haacht? Organiseert u binnenkort een feest ter gelegenheid van een familiegebeurtenis, een trouwerij of business event? 

Hotel-Restaurant en conferentiecentrum "In den Bonten Os" is een zakelijk en gastronomisch trefpunt en biedt U naast de professionele aanpak een persoonlijke, familiale benadering. Het beschikt over een unieke ligging in een groen, bosrijk kader tussen Antwerpen en Brussel, op 20 km van Brussels Airport.


Feestzaal huren Haacht

Onze zaak en locatie lenen zich perfect voor de organisatie van kleine tot middelgrote feesten en recepties allerlei, zoals trouwfeesten, babyborrel, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, enz. tot alle tevredenheid van u en uw gasten. Daarbij kan u één van onze uitgekiende formules kiezen of een combinatie maken van losse delen, zoals receptie, walking dinner, geserveerd menu, buffet, dessertbuffet, dansfeest met drankenformule, enz. Deze verschillende onderdelen kunnen worden gecombineerd tot een mooi geheel, alles in functie van uw voorkeur, tijd en budget. Wij voorzien aangepaste tarieven voor kinderen afhankelijk van hun leeftijd en in verhouding tot het aantal volwassenen.

Bij mooi weer staat het terras met aanpalende feestruimte te uwer beschikking; een barbecue is hierbij niet uitgesloten.

Een professioneel team van kelners en koks staat garant voor een prima ontvangst, goede service en lekkere gerechten, teneinde er voor allen een onvergetelijke dag van te maken.

in den Bonten Os - Feestzaal huren Haacht


Aanbod In Den Bonten Os - Feestzaal huren Haacht

Voor wat betreft recepties stellen wij 3 formules voor: standaard, VIP en prestige. Klik op bovenstaande link voor meer informatie. 

Indien u kiest om uw genodigden te verwennen met een geserveerd menu, stellen wij u de menu's van de periode van uw feest voor. U kan een volledig menu kiezen, of een keuze maken uit verschillende menu's. Voor de inhoud van de menu's verwijzen we u graag naar de "Marktmenu's" en "Gastronomische menu's" verder op deze website (onder de rubriek Restaurant), of kan u steeds met ons contact opnemen. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

Het buffet Hélène bestaat uit 3 onderdelen. U wordt 4-5 maal aan het buffet uitgenodigd, een eerste keer bij de koude voorgerechten, een tweede keer blijven de koude voorgerechten staan en komen de warme hoofdgerechten erbij, een derde keer bij de desserten. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

Deze feestelijke formule vindt hoofdzakelijk rechtstaand plaats. Ze is verkrijgbaar in een korte of uitgebreide versie. Een team van professionele kelners ontvangt u hartelijk en bedient u met stijl de verschillende kleine gerechtjes die met de meeste zorg door onze “Chefs” worden voorbereid. Zodoende hebben uw gasten de kans om in aangename vlotte sfeer met iedereen te praten. Her en der voorzien we hoge statafels en enkele stoelen en kleden we de ruimte mooi aan. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

U wenst graag een feestelijke brunch te organiseren? Geniet van een heerlijke champagnebrunch in hotel/restaurant in den Bonten Os. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

Deze open-bar formule start na de koffie en biedt u non stop dranken met keuze uit wijnen, waters, frisdranken en lichte bieren (lage gisting). Er wordt echter een onderscheid gemaakt tussen de gasten die vooraf een diner genieten o.v.v. een buffet, walking dinner of feestmenu en de gasten die zich bv enkel bij het feest vervoegen. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

Wij verzorgen babyborrels van allerlei aard: recepties, geserveerde menu's, walking dinners, buffetten, dessertenbuffetten, enz. Verschillende onderdelen kunnen worden gecombineerd tot een mooi geheel, alles in functie van uw voorkeur, tijd en budget. Dit kan plaatsvinden in onze feestzaal in Haacht of onze groene tuin. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.


Locatie feestzaal

Hotel/restaurant in den Bonten Os

Rijmenamseweg 214 
2820 Rijmenam


Partners


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x