Receptie

Receptieformules

Wij stellen u drie mogelijke formules voor:

1. Standaard: Mousseux Brut, lichte bieren, witte en rode wijn, fruitsap en softdrinks
2. VIP : Méthode Traditionelle Brut of Cava (naar keuze), lichte bieren, witte en rode wijn, fruitsap en softdrinks
3. Prestige: Champagne, lichte bieren, witte en rode wijn, vers fruitsap en softdrinks
Dranken doorlopend voor de volledige tijdsduur van uw gekozen receptieformule.


Tijdens uw receptie wordt een gemiddelde van 2 koude en 2 warme hapjes per uur geserveerd. Volgende hapjes behoren tot de mogelijkheden, een overzicht met bijkomende hapjes is verkrijgbaar op verzoek indien gewenst:

  • Tartaar van tonijn met pompelmoes
  • Tomaat met roze garnaaltjes
  • Carpaccio van zalm met appelsientjes
  • Lepelhapje met gerookte zalmsnippers en dille
  • Heilbotmousse met pistachenoot
  • Spiesje met dobbelsteentje van meloen en parmaham
  • Yoghurtmousse met aardbei en munt
  • Huisgemaakte kroketjes van zalm of kaas met kerstomaat
  • Kreeftenroomsoepje geparfumeerd met Armagnac
  • Mosseltjes in mostersausje
  • Gemarineerde kippenboutjes met honing en tijmdressing
  • Worstenbroodje
  • Bladerdeegjes gevuld met ham of kaas of groentjes



Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x