Receptie
Receptieformules
Wij stellen u drie mogelijke formules voor:
1. Standaard: Mousseux Brut, lichte bieren, witte en rode wijn, fruitsap en softdrinks
2. VIP : Méthode Traditionelle Brut of Cava (naar keuze), lichte bieren, witte en rode wijn, fruitsap en softdrinks
3. Prestige: Champagne, lichte bieren, witte en rode wijn, vers fruitsap en softdrinks
Dranken doorlopend voor de volledige tijdsduur van uw gekozen receptieformule.
Tijdens uw receptie wordt een gemiddelde van 2 koude en 2 warme hapjes per uur geserveerd. Volgende hapjes behoren tot de mogelijkheden, een overzicht met bijkomende hapjes is verkrijgbaar op verzoek indien gewenst:
- Tartaar van tonijn met pompelmoes
- Tomaat met roze garnaaltjes
- Carpaccio van zalm met appelsientjes
- Lepelhapje met gerookte zalmsnippers en dille
- Heilbotmousse met pistachenoot
- Spiesje met dobbelsteentje van meloen en parmaham
- Yoghurtmousse met aardbei en munt
- Huisgemaakte kroketjes van zalm of kaas met kerstomaat
- Kreeftenroomsoepje geparfumeerd met Armagnac
- Mosseltjes in mostersausje
- Gemarineerde kippenboutjes met honing en tijmdressing
- Worstenbroodje
- Bladerdeegjes gevuld met ham of kaas of groentjes